TOPLINE | Materialen

> Polyether
>
Koudschuim
> Traagschuim
> Latex

> Paardenhaar
>
Wol
>
Katoen
>
Anti-allergisch
> Polyether    Een topdek van polyether is de eenvoudigste uitvoering. De duurzaamheid is niet zo lang , de schuim is weinig elastisch en ventileert slecht.
> Koudschuim     Koudschuim kenmerkt zich door zijn elasticiteit en een prima luchtcirculatie en ventilatie. Het is overigens veel duurzamer dan polyether. Koudschuim wordt bijvoorbeeld verwerkt in autostoelen.
> Traagschuim     De drukverlagende eigenschappen van deze speciale schuimsoort zijn aan te bevelen voor mensen met gevoelige gewrichten en spieren.Dit schuim wordt ook veel gebruikt in verzorgings- en ziekenhuizen.
Door een combinatie van lichaamsgewicht en -warmte vormt het traagschuim zich exact naar uw lichaam. Hierdoor is de tegendruk op uw lichaam minimaal. Deze schuimsoort wordt ook in de de ruimtevaart gebruikt en wordt daardoor wel NASA-schuim genoemd.
> Latex     Latex staat bekend om zijn warme ligcomfort en stabiele ligging. Door de open celstructuur van latex, de ventilatiekanalen en de oppervlakteprofilering waarborgen deze matrassen een constante luchtcirculatie, een uitzonderlijk goede conformiteit en blijvende veerkracht.
Buiten de normale natuurlijke latex , is er ook nog TALALAY latex. Door het speciale unieke productieproces garandeert dit een nog betere ventilatie en een soepelere elasticiteit.
TALALAY latex is bijzonder veerkrachtig en blijft nog langer comfortabel.
> Paardenhaar     Paardenhaar is een zuiver materiaal met natuurlijke eigenschappen. Het is veerkrachtig, soepel en duurzaam en heeft een hoog vochtregulerend vermogen. Door de hole kern kan vocht snel worden afgevoerd en doordat paardenhaar snel droogt, is dit materiaal ideaal voor gebruik in matrassen en matrastoppers. Het zorgt voor een fris en aangenaam gevoel.
> Wol     Wol heeft net als paardenhaar en katoen de eigenschap dat het vochtregulerend werkt. Daarnaast is wol ook van nature warmte-isolerend door een natuurlijke luchtlaag.
Wol zorgt er dus voor dat het lekker behaaglijk blijft. U bent dus verzekerd van de juiste temperatuur, zowel in de zomer als in de winter.
> Katoen     De bekledingsstof bestaat uit hoogwaardig gekaard katoen. Katoen neemt makkelijk vocht op en voelt heerlijk zacht aan. In combinatie met katoenen beddengoed zorgt u ervoor dat het geheel goed ademt en geeft een fris gevoel.
> Anti-allergisch     Speciaal voor mensen die allergisch zijn, is er de multi-air uitvoering. Deze hoes is voorzien met de nieuwste anti-allergie techniek. Voor sportkleding van topsporters  is deze vezel ontwikkelt. Multi-air neemt ontzettend goed vocht op, en voert dit ook weer snel af.
Hierdoor ontstaat een aangenaam slaapklimaat.
SLENDERS WOONCOMFORT

BURGEMEESTER VAN HOUTSTRAAT 71
6021 AS    BUDEL
NEDERLAND
TELEFOONNUMMER 31 (0) 495 431 480
INFO@SLENDERS.NL
WWW.SLENDERS.NL
WAAROM SWB?
COLLECTIE
SALE
SALE
SALE
ACTIES
PULLBACK-SYSTEEM
BROCHURE AANVRAGEN
GARANTIE - INFORMATIE
SITEMAP
DISCLAIMER

2014 ©  COPYRIGHT & DESIGN
Stals Webdesign